2014. december 5., péntek

Dolgoztunk és nyaraltunk, vagy nyaralva dolgoztunk vagy valami ilyesmi :)



Dolgoztunk és nyaraltunk, vagy nyaralva dolgoztunk vagy valami ilyesmi :)
Pár nap Törökország. Háát én nem vagyok nagy Törökország rajongó.
Ha pihenés és utazásról van szó én jobban szeretem az aktív pihenést, a sok látnivalót jövést menést. Az együnk igyunk, feküdjünk a szuper szálloda medence partján nem igazán az én világom. Na de ha a konferencia most itt van hát egye fene, nagy duzzogva el tud pár napot tölteni itt is az ember :) .

Hál istennek azért volt idő picit felfedezni a várost, picit belekukkantani a helyiek életébe, busszal közlekedni, ahogy ők is teszik, ott enni dürümöt, kebabot ahol a helyiek, megnézni azokat a helyeket is amit a "csilli villi" szállodába szállított turista nem lát.



















És hát vannak Törökországban is szép helyek, de azért nagy a kosz és a rendezetlenség is,  van úgy hogy séta közben egyszer csak elfogy a járda majd jön egy betontuskó ami csak úgy ott maradt valamiből valamiért, majd folytatódik tovább a térkövezés és mindez egy szép sokat használt utcában. Egy szép rendezett épület és park mellett 10 cm-re már óriási gaz és szemétkupac, mert hát minek is számítana az összkép.
Az emberek igencsak kényelmesek, és nem törik magukat azon hogy belegebedjenek a munkába. Az éttermek sem hinném hogy megfelelnének a HACCP előírásnak és az Apeh 1másodperc alatt záratná be őket, ahol a számla általában egy szalvétára írt összeg és általában több mint amire számítanál, na de lehet itt is alkudni kell :)

Összességében véve Törökország, érdekes, vannak csodás szép régi műemlékek, remek helyek, lehet pihenni, rengeteget enni inni és ha nem csak a napon szeretnénk aszalódni, akkor is fel fogja az ember találni magát, lehet időtöltést és programlehetőséget találni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése