2014. november 20., csütörtök

  Milyen szerencsésen is alakulhat az élet, ha az ember úgy igazán akar valamit. Hiszek a sorsban is, de abban még inkább, hogy mindent elérhetünk ha azt igazán szeretnénk.

Azt gondolom szerencsés vagyok, hogy egy olyan online utazási portálnak vagyok a felhasználója ami egyedülálló a világon. És milyen "meglepő", hogy egy ekkora nemzetközi cég születése is többek között magyar emberek szárnyaló ötleteinek köszönhető.

Hihetetlen élmény egy olyan konferencián részt venni, ahol több mint ezer ember gyűlt össze a világ hét országából. Az emberek sokszínűsége, kultúrák keveredése különös leírhatatlan hangulatot teremtett.

Amikor elhalkulnak az emberek és a kivetítőn az első amit meglátsz, hogy Rubik kockák gurulnak végig egyik irányból a másikba és érzed, hogy már nem is ülsz hanem lebegsz, ágaskodik minden szőrszál rajtad mintha kikapcsolták volna a gravitációt. Majd amikor azt hiszed, hogy ezt nem lehet fokozni akkor a kezdő szöveget a magyar népmesékből jól ismert szívet melengető galamb rajzolja fel csőrével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése