2014. október 16., csütörtök

Cukkinis-húsos "ragu"

A mai ebédet a rozmaring ihlette, mindenképp a kertben csodás pompájában díszelgő kakukkfüvet akartam felhasználni a főzéshez.

A recept elég egyszerű és könnyen elkészíthető. Vöröshagymát pirítottam olivaolajon, majd darált húst (ki milyet szeret) adtam hozzá és együtt pirítottam őket tovább, amikor már átsült a hús paradicsomlével öntöm fel. Sózom, borsozom, fokhagyma, majoranna, oregano, és sok sok friss rozmaring. Belekockázok két cukkinit és együtt főzöm őket tovább.

Ezt a szószt barna rizzsel, vagy tésztával szoktuk fogyasztani. Ha a tésztát választod ügyelj rá, hogy jó minőségű teljes kiőrlésű legyen. Ha a súlyodra ügyelni kell, vagy fogyni szeretnél akkor mindenképpen szénhidrátcsökkentet, paleo, vagy update tészta legyen.

Mindenkinek jó étvágyat kívánok az ebédhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése